Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilişçilikiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar büsbütün size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Aşiret inşaatı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini arama kılmak gerekir. Bu Toscanello dâhilin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında dâhilmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim hayati bir kural var. Puro sadece fakat sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her çağ ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken flama puroya dikme değinme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı kırmızıya döndüğünde kızartma işçiliklemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 tabaka eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu işçiliklemi yaparken tüm ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara göre biraz henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu tempo çakmaklar çok mukavimdür ve şu denli yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işçiliklemi tabii alevli çakmaklarla, biraz çağ alabilir. Bu süre size çağ kaybı gibi gözükebilir fakat puro dayanç ve çalışma icap. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma işçilikleminden sonrasında münasebetsiz çevirip suretünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma işçiliklemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cepheı tam yanmamışsa, yani tüm bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz dâhilime anık. Evet ya siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke dâhililmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi dâhilmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o kadar elemlaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman rahatçe ağıza doldurulur ve tatlılık alıcıların dumanla uyartılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca bağ gösterdiğinizin bir işçilikaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun dâhilin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin baştan yakma mesele oluşum etmez. Fakat defa inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda dokunaklılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlak şarka olan 2 kuralı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın suhunet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 tabaka arasında olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Aile içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Lakin bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız vasatını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile mukabillaşmazsınız. Muhafaza vasatı sıcaklığında töz mesele vasatın dargın değil şu denli hamam olmasıdır. Çünkü hıfız vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız vasatının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ nem hıfız vasatı sıcaklığına göre mübadele gösterecektir ve bu yüzden de hıfız vasatı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir esinti geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız vasatının esinti geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu dâhilindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak mutlak esinti geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En çok humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak esinti geçirmedikleri dâhilin özge rakiplerine kebir ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir