Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunmedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika ülke konstrüksiyonı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini muayene geçirmek gerekir. Bu Toscanello derunin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında derunmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da tecrübe yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken önemli bir şart şurt var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her devir evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalın puroya sütun değinti etmemelidir. Coşkun maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı kırmızıya döndüğünde kızartma medarımaişetlemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 aşama eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu medarımaişetlemi yaparken bütün ayak tabanığın eşit yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara için biraz daha uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu konsept çakmaklar çok yüğrükdür ve fazla yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma medarımaişetlemi saf alevli çakmaklarla, biraz devir alabilir. Bu süre size saat kaybı üzere odaükebilir ama puro dayanç ve iş ister. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma medarımaişetleminden sonrasında hilaf çevirip utanmaünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma medarımaişetlemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her semtı tam yanmamışsa, doğrusu bütün bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz dem daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz derunime apiko. Pekâlâ evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü derunilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye durmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere derunmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o denli ateşlaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Yaman hafifçe ağıza doldurulur ve dilsiz müşteriların dumanla uyartılmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca rabıta gösterdiğinizin bir medarımaişetaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun derunin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin baştan yakma dert örgütleme etmez. Fakat oba konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda acılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesin şense olan 2 şart şurtı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın suhunet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 aşama ortada olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Sülale içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Lakin pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek dert ile içinlaşmazsınız. Hıfız zeminı sıcaklığında temel dert zeminın itici değil fazla sıcak olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette rutubet saklama zeminı sıcaklığına için değişme gösterecektir ve bu yüzden de saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir âlem geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının âlem geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu derunindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak kesin âlem geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesin âlem geçirmedikleri derunin vesair rakiplerine yetişkin fark atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.