Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınmeslekiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Fakat tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda günün her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Pençe prodüksiyonı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini denetçi kılmak gerekir. Bu Toscanello bâtınin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında bâtınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneme cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir kural var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her saat ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yaklaşan. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalım puroya dikme dokunuş etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı kırmızıya döndüğünde kızartma mesleklemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 kerte eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu mesleklemi yaparken bütün ayağın müsavi yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 kerte döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara için beş on daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu stil çakmaklar çok diridür ve okkalı yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma mesleklemi katıksız alevli çakmaklarla, beş on saat alabilir. Bu müddet size zaman kaybı kabilinden haneükebilir lakin puro sabır ve himmet gerek. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma meslekleminden sonra ters çevirip benizünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma mesleklemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yöreı tam yanmamışsa, kısaca bütün bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik soluk daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz bâtınime hazır. Peki ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni bâtınilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye bekleyivermek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden bâtınmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o kadar dağlaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Yaman uçukçe ağıza doldurulur ve dilsiz kameraların dumanla ikazlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az dikkat gösterdiğinizin bir meslekaretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun bâtınin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin tekrar yakma dava oluşum etmez. Fakat oba prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kategorik şgeri olan 2 kuralı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın alev dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 kerte arasında evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Beyit ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız vasatını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile içinlaşmazsınız. Hıfız vasatı sıcaklığında hakikat dava vasatın itici değil okkalı hamam olmasıdır. Çünkü hıfız vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız vasatının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet rutubet hıfız vasatı sıcaklığına için değiş gösterecektir ve bu yüzden de hıfız vasatı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir alım geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız vasatının alım geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu bâtınindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak kategorik alım geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En sağlıklı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik alım geçirmedikleri bâtınin öteki rakiplerine eke fark atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir