Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sineanlayışiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda hasetn her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Sahiplik özümlemeı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini arama eylemek gerekir. Bu Toscanello sinein geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı rutubet oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da sınama canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim yaşamsal bir şart şurt var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her dakika evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken kıvılcım puroya direk temas etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş on ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı alya döndüğünde kızartma anlayışlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 not eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu anlayışlemi yaparken bütün tabanğın müsavi yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 not döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara gereğince beş on henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu tarz çakmaklar çok kuvvetlidür ve şu denli doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma anlayışlemi doğal alevli çakmaklarla, beş on dakika alabilir. Bu süre size aralık kaybı kadar çekmeceükebilir yalnız puro sabır ve mesai gerek. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma anlayışleminden sonra ters çevirip suratünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bacak kıpkırmızı ise yakma anlayışlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cenahı tam yanmamışsa, doğrusu bütün bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz sineime hazır. Pekâlâ evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü sineilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye ummak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar sinemeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o kadar şiddetlilaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Tütün yeğniçe ağıza doldurulur ve dilsiz kameraların dumanla tembihlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az alaka gösterdiğinizin bir anlayışaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun sinein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yeni baştan yakma iş örgütleme etmez. Fakat namahrem özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda acılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesin şart olan 2 şart şurtı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın sıcaklık ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 not ortada olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Sülale ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Lakin kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza kucakını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile zıtlaşmazsınız. Hıfız kucakı sıcaklığında kök iş kucakın antipatik değil şu denli sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza kucakının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz rutubet muhafaza kucakı sıcaklığına gereğince değişim gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza kucakı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir alım geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza kucakının alım geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu sineindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak kesin alım geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesin alım geçirmedikleri sinein öbür rakiplerine koskocaman ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir